Tetka Biberce logo
Promo Baner

За НасKetering od Ketering Tetka Biberce Skopje Тимот на Кетеринг Тетка Биберче од се срце ќе се погрижи за исполнување на Вашите желби и очекувања и поткревање на степенот на Вашето задоволство на највисоко ниво. Креативните концепти во послужувањето и квалитетно избраните состојки за приготвување на храната се нашиот приоритет.

Се сеќавате ли на Вашиот омилен оброк од детството?

Основната тајна на вкусната домашна храна во нашата кујна е количината на љубов што му е пренесена на оброкот.

Шшшш... Не кажувајте го ова никому!

Ние се грижиме за она што го работиме и се грижиме за оној за кој го работиме истото!
Нашата цел и задача е преку континуирано надградување и поткревање на степенот на нашето знаење, да излеземе во пресрет на секоја Ваша желба, само на тој начин ќе ја добиете кетеринг услугата која ја заслужувате.

Кетеринг Тетка Биберче е формирана во 2010 година како плод на нашата љубов кон вкусна и квалитетна храна. Освен нашата богата кетеринг понуда и традиционално приготвената македонска кујна, нашето дневно мени е збогатено и со многу вкусни рецепти произлезени од желбите на нашите потрошувачи, а истите вклучуваат разновидни салати, варива сендвичи...

Ви нудиме комплетна услуга прилагодена на Вашите потреби и желби, безбеден и целосно НАССР (ХАСАП) лиценциран кетеринг по цени достапни за сите.

Целта на тимот на Тетка Биберче е да ја зачини Вашата трпеза со штотуку приготвена, вкусна храна и да ги разубави Вашите специјални пригоди, правејќи ги истите оригинални и единствени.

...бидејќи Тетка Биберче се грижи!

Ketering od Ketering Tetka Biberce Skopje