Tetka Biberce logo
Promo Baner

ВРАБОТУВАЊЕТимот на Кетеринг Тетка Биберче е составен од стручни, посветени и способни луѓе на што се должи нашето успешно работење.
Затоа неговото дополнување со ведри лица кои се подготвени да го дадат својот максимум во работењето како дел од една функционална и компактна целина е многу важно. Ние нудиме пријатна и креативна работна атмосфера, која нуди простор за лична надградба и реализација. Доколку сте заинтересирани да бидете дел од нашата компанија, Ве молиме контактирајте не со Вашето CV на следната адреса: info@tetkabiberce.mk.

Доколку во моментот нема активни огласи, сите апликации ќе бидат земени предвид кога ќе се отвори простор за ново работно место.

Ви благодариме!

Ketering od Ketering Tetka Biberce Skopje