Tetka Biberce logo
Promo Baner

Кетеринг услуги за деловни коктелиDeloven koktel od Ketering Tetka Biberce Skopje Деловните приеми и коктели како дел од корпоративниот имиџ се нешто што треба во убаво светло да Ве претстави пред соработниците.
Затоа изберете квалитетна и грижливо декорирана храна, приготвена по НАССАР (ХАСАП) стандарди, по достапна цена и услови кои се во целост предмет на договор, многу можности за нарачка, опција за плаќање на сметката во готово, со кредитна картичка или на фактура.

Достава на храната и секогаш професионален и ведар тим кој ќе го задоволи секое Ваше барање.

Кетеринг Тетка Биберче Ви нуди можност за избор од веќе прецизираните менија, достапни како информација по консултација со некој од нашите колеги, или пак развој на менито според Вашите потреби и желби, според буџетот кој Ви стои на располагање.

вкусно. креативно. забавно.