Tetka Biberce logo
Promo Baner

Оброци и кетеринг за помениObrok od Ketering Tetka Biberce Skopje Со нашето искуство на обезбедување на храна за овој тип на настани би можеле во голема мера да Ви олесниме Вам и на Вашите најмили во овие тешки денови. Ние знаеме дека овој тип на кетеринг треба да биде едноставен и достоинствен, со достапна цена и дискретна достава.

За таа цел Ви нудиме голем број на оброци кои би можеле едноставно да се послужат, но и би можеле да Ви излеземе во пресрет доколку имате некаква конкретна замисла за типот на храна која би сакале да ја добиете.

Изберете квалитетна и грижливо декорирана храна, приготвена по НАССАР (ХАСАП) стандарди, по достапна цена и услови кои се во целост предмет на договор, многу можности за нарачка, опција за плаќање на сметката во готово, со кредитна картичка или на фактура.