Tetka Biberce logo
Promo Baner

Оброк менијаObrok od Ketering Tetka Biberce Skopje Доколку Ви здодеало секојдневно да се грижите за Вашиот појадок или ручек, повелете консултирајте не за нашите дневни менија, кои можеби ќе бидат убаво надополнување на Вашата исхрана.

Побарајте не во претпладневните часови и направете нарачка на храна за себе, колегите или Вашето семејство.
Поголемите нарачки, по договор може да бидат доставени до локацијата по Ваш избор.

Изберете квалитетна и грижливо декорирана храна, приготвена по НАССАР (ХАСАП) стандарди, по достапна цена и услови кои се во целост предмет на договор, многу можности за нарачка, опција за плаќање на сметката во готово, со кредитна картичка или на фактура.

вкусно. креативно. забавно.